order +46 31 24 19 80
runtomsvängande teleskoplastare

Runtomsvängande teleskoplastare

Den runtomsvängande teleskoplastaren (även kallad rotomaskin) är i likhet med den raka varianten ett mångsidigt arbetsredskap. Våra runtomsvängande teleskoplastare arbetar på höjder upp till 35 meter och kan förutom traditionella gafflar utrustas med bland annat vinsch, vridkorg och personkorg – för att möta just ditt behov för stunden.

Har du för vana att använda mobilkran eller tornkran även på höjder under 30 meter?

Den runtomsvängande teleskoplastaren kan i många fall vara ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till såväl mobilkranar som traditionella tornkranar. Överlägsen mobilitet och lägre etableringskostnad utgör intressanta argument som inte sällan kan tala till den runtomsvängande teleskoplastarens fördel. Kontakta vår ordertelefon för mer information och underlag för kostnadsberäkningar.

Klicka i länkar nedan för att se lyftdiagram och teknisk data om våra runtomsvängande maskiner. PDF-filerna öppnas i nytt fönster.

Har du ytterligare frågor om maskinspecifikationer och/eller användningsområden är du varmt välkommen att kontakta oss. Ring 031 – 24 19 80 eller mejla till order@lonnstruckar.se.

Kontaktuppgifter

 

Order: 031 - 24 19 80
Öppen dygnet runt

Hagelvädersgatan 9
418 34 GÖTEBORG
order@lonnstruckar.se

 se vår maskinpark >>>