order +46 31 24 19 80

Hjullastare i Göteborg

Hjullastare är en maskintyp avsedd för lastning och hantering av löst material. Det är en mångsidig maskin som går att använda till olika arbetsområden. Vi på Lönns Truckar har mångårig och rik erfarenhet av lyftuppdrag. Är du i behov av hjälp till din byggnation och befinner dig i eller runt Göteborg? Då har du hittat rätt!

 

Våra tjänster – hjullastare i Göteborg

 

Materiallyft

Vi genomför lyftuppdrag av olika typer av material: gips, reglar, spånskivor, golv, skåp, kök och bruk.

Bygglyft

Lönns Truckar gör bygglyft vid produktion. Exempel vid betonggjutning, balkongmontering, stålmontage och formmontering.

Skopkörning

Skopkörning av löst material. Exempel: asfalt, grus, jord till svårtillgängliga områden.

Personlyft

Våra personkorgar är godkända för personlyft. Tjänsten är särskilt lämplig vid fasadarbeten, plåtarbeten och andra arbeten på hög höjd.

Transport

Vi genomför uttransport av rivningsmassor som skräp med våra hjullastare inom Göteborg,

Lönns Truckar

Lönns Truckar har en lång och rik erfarenhet av olika lyftuppdrag inom byggnadssektorn. Vi står redo att hjälpa dig med våra hjullastare i din byggnation inom Göteborg.

hjullastare göteborg

Lönns Truckar utför vi lyftuppdrag inom byggnationer och industrier. Vi utför materialhanterings-uppdrag såsom lastning, lossning, inlyft, montagearbete, lyft med personkorg och maskinuthyrning. Förutom en allsidig maskinpark har vi ett stort utbud specialanpassade redskap för optimering av byggmaterial-hantering och tjänsteutförande. Med våra hjullastare kan vi hjälpa just dig och din byggnation i Göteborg.

Vår målsättning är att våra kunder skall känna en trygghet i att vi kan möta deras behov av lyft- och logistiktjänster på byggarbetsplatsen. Vi hopppas vidare få möjligheten att med våra hjullastare kunna hjälpa till vid och underlätta din byggnation inom Göteborg. Kontakta oss på Lönns Truckar så tar vi fram arbetsplan och offert som passar just ditt projekt — vi skräddarsyr lösningar och svarar gärna på dina frågor!

Kontaktuppgifter

 

Order: 031 - 24 19 80
Öppen dygnet runt

Hagelvädersgatan 9
418 34 GÖTEBORG
order@lonnstruckar.se

 se vår maskinpark >>>