order +46 31 24 19 80

Underhållsarbeten & Personlyft

Teleskoplastaren är en mångsidig maskin som gör sig bra i många sammanhang. Med möjlighet att utrusta maskinen med specialredskap blir användningsområdet stort. Bland redskapen finns allt från kranarmar och vinschar till person- och materialkorgar till skopor och snöblad, med mera. För underhållsbeten är personkorgen ett självklart hjälpmedel som arbetsplattfrom. 

Vi på Lönns Truckar har lång erfarenhet av underhålls- och personlyft och står redo att hjälpa dig med ditt projekt.

 

Vi kan bland annat utföra:

– Skopkörning med teleskoplastare, exempel på uppdrag kan vara forsla bort eller transportera löst material så som asfalt, jord, flis, grus, spån eller snö, med mera.
– Personlyft med godkänd personkorg, lämpligt vid fönsterputsning, montage, plåtarbeten eller andra arbeten på hög höjd.
– Snöröjning, med jourservice kan vi rycka ut dag som natt för att säkerställa att din arbetsplats är tillgänglig när Kung Bore härjar. Vi skräddarsyr ett upplägg för att säkra en snöröjning som passar förutsättningarna på din arbetsplats. För mer information om snöröjningstjänst kontakta david@lonnstruckar.se alternativt ring vår växel på 031 – 24 19 80.

Klicka på flikarna nedan för exempelbilder på arbete med personkorg och andra typer av underhållstjänster vi erbjuder.

Kontaktuppgifter

 

Order: 031 - 24 19 80
Öppen dygnet runt

Hagelvädersgatan 9
418 34 GÖTEBORG
order@lonnstruckar.se

 se vår maskinpark >>>