order +46 31 24 19 80

Lossning gods — truck på lastbil 

Lönns Truckar har cirka ett 50-tal teleskoplastare och truckar tillgängliga för uppdrag i Göteborgsregionen. Med våra lastbilsburna maskiner kan vi erbjuda trucktjänster med snabb etablering i och utanför Göteborg. Vi utför med denna lösning t.ex. lossning gods och lastning gods med truckar och teleskoplastare. 

Vi har sedan 2013 även en depå etablerad på Marieholm för att ytterligare stärka vår förmåga att snabbt leverera trucktjänster av hög kvalitet.

Lossning gods — Uppdrag i hela Västra Götaland

Lastbilsburna maskiner — för lossning och lastning av gods och andra uppdrag på lite längre avstånd så som t.ex. Kungälv, Lerum, Stenungsund eller Borås, använder vi våra trucktransportbilar för att snabbt nå dig på din arbetsplats. Vi utför jobb som lossning av gods även i Ale, Nödinge, Lilla Edet, Marstrand, Vänersborg, Trollhättan, Alingsås, Bollebygd, Kinna, Väröbacka m.fl orter. 

Vår förhoppning är att du skall känna trygghet i att vi har förmågan att hjälpa dig med dina lyftbehov — även när det gäller sådana med kort varsel.

Med våra lastbilar för trucktransporter kan vi köra teleskoplastare och motviktstruckar med lyftkapacitet upp till 8 meter respektive 4,0 ton.

Mejla till order@lonnstruckar.se eller ring på 031 – 24 19 80 för mer information och kostnadsuppgifter.

Kontaktuppgifter

 

Order: 031 - 24 19 80
Öppen dygnet runt

Hagelvädersgatan 9
418 34 GÖTEBORG
order@lonnstruckar.se

 se vår maskinpark >>>