order +46 31 24 19 80

Underhållsarbeten & Personlyft

Teleskoplastaren är ett mångsidigt arbetsredskap som gör sig bra i många olika sammanhang. Med möjligheten att utrusta maskinerna med specialredskap blir användningsområdet stort. Vid underhållsarbeten kommer detta väl till pass då t.ex. personkorg eller skopa kan vara lämpliga hjälpmedel.

Vi på Lönns Truckar har lång och rik erfarenhet av underhålls- och personlyft och står redo att hjälpa dig med ditt projekt.

 

Vi kan bland annat utföra:

– Skopkörning med teleskoplastare, exempel på uppdrag kan vara forsla bort eller transportera löst material så som asfalt, jord, flis, grus, spån eller snö, med mera.
– Personlyft med godkänd personkorg, särskilt lämpligt vid fönsterputsning, montage, plåtarbeten eller andra arbeten på hög höjd.
– Snöröjning, med jourservice kan vi rycka ut dag som natt och ombesörja att din arbetsplats är tillgänglig även när Kung Bore härjar. Vi kan skräddarsy ett upplägg för att säkra en snöröjning som passar förutsättningarna på din arbetsplats. För mer information om vår snöröjningstjänst kontakta per@lonnstruckar.se alternativt ring vår växel på 031 – 24 19 80.

Klicka på flikarna nedan för att se exempelbilder på arbete med personkorg och andra typer av underhållstjänster som vi erbjuder.

Kontaktuppgifter

 

Order: 031 - 24 19 80
Öppen dygnet runt

Karl Johansgatan 142
414 51 GÖTEBORG
E-post: info@lonnstruckar.se
Fax: 031 - 14 47 48

 

 se vår maskinpark >>>