Maskinpark

Lönns Truckar AB – lyfthjälp Göteborg!

Vi jobbar med uthyrning av teleskoplastare och motviktstruckar med eller utan förare. Vi har ett stort antal bemannade enheter i rörelse i lokalområdet varje dag. Teleskoplastare som lyfter upp till 30 meter och traditionella motviktstruckar med lyftkapacitet på 3-18 ton.

I maskinparken återfinns bland annat 15 mindre enheter, – ibland kallade taxi-maskiner – teleskoplastare som snabbt och smidigt kan serva dina mer akuta behov. Vi har även lastbilar utrustade för trucktransporter för uppdrag utanför närområdet.

Vår strävan är att kontinuerligt anpassa vår maskinpark mot efterfrågan och samtidigt vara lyhörd på tekniska innovationerna ifrån tillverkare. På detta sätt hoppas vi kunna fortsätta bygga förtroende som en kunnig leverantör av lyfttjänster.

 

Lyfthjälp Göteborg

För ökad flexibilitet och bättre användning har vi anpassad extrautrustning i form av lyftredskap och tillbehör för de flesta typer av byggmaterialshantering.

Läs mer om vår olika maskintyper och utrustning i länkarna nedan.

Skulle du mot förmodan inte hitta den information du söker är du givetvis välkommen att kontakta oss. Du når oss på info@lonnstruckar.se alternativt via telefon på 031 – 24 19 80.