order +46 31 24 19 80
Lyfthjälp Göteborg — Lönns Truckar AB

Maskinpark

Lönns truckar erbjuder uthyrning av teleskoplastare och motviktstruckar med eller utan förare. Vi har ett stort antal bemannade maskiner i rörelse i lokalområdet varje dag redo att bistå ditt projekt. Vi har teleskoplastare som jobbar på höjder upp till 30 meter och motviktstruckar med kapacitet på 3-18 ton, med mera.

I maskinparken finns ett 20-tal mindre teleskoplastare som snabbt och smidigt kan serva dina mer akuta behov. Vi har även lastbilar utrustade för trucktransporter för uppdrag utanför närområdet som ytterligare stryker under vår satsning på leveransförmåga.

Vår strävan är att kontinuerligt anpassa vår maskinpark mot efterfrågan och samtidigt vara lyhörd på tekniska innovationerna från tillverkare. På detta sätt hoppas vi fortsätta bygga förtroende som kunnig leverantör av lyfttjänster.

Lönns Truckar AB önskar enkelt uttryckt vara en allsidig partner för dina behov av lyfthjälp i Göteborg.

 

Lyfthjälp Göteborg

För ökad flexibilitet och bättre användning har vi anpassad extrautrustning i form av lyftredskap och tillbehör för de flesta typer av byggmaterialhantering.

Läs mer om vår olika maskintyper och utrustning i länkarna nedan.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta oss på info@lonnstruckar.se eller via telefon på 031 – 24 19 80.